De Jacobi’s in Denemarken

20130816-001107.jpg
In Ystad werden we wakker met het vertrek van twee grote veerboten, eentje naar Bornholm en eentje naar Polen, Swynowytsche, waar we aan het begin van onze vakantie waren. Na een heerlijk ontbijtje aan de haven op weg naar The Bridge, de hoge brug tussen Malmö en Kopenhagen. Maf idee dat daar inderdaad iemand op de weg zou liggen. Mooi uitzicht, o.a. op Kopenhagen dat steeds dichterbij komt en waar je de vliegtuigen aan het eind van de brug ziet ‘verdwijnen’. Kopenhagen rijden we zo voorbij en anderhalf uur later picknicken we bij een mooie hoge brug. Daar zie ik dat ik niet alleen een smsje heb gekregen van de kpn met welkom in Denemarken, maar ook van Sijke. Ze staan vlakbij op een camping. Wij bellen dat we langs komen voor een bakje koffie. Staan ze op een prachtige camping met een strandje en mooi weer. We besluiten daarom om in Denemarken te overnachten en niet in Duitsland. Samen naar het strand en lekker eten. Drie koks en drie maten pannenkoeken, maar ook heerlijke couscous. Een mooi besluit van Denemarken. Morgen het laatste traject naar Kollum. De wekker op half acht zodat we samen de boot naar Putgarden kunnen nemen.