Ksamil 

Op een camping in Ksamil worden we  vriendelijk ontvangen door Linda en Alexander, beiden leraar en als hobby hebben ze een camping bij hun huis. Hun oude moeder woont bij hen in en hun kinderen studeren. Prachtig hoe zij dit doen, Inderdaad is het fijn verblijven op Ksmail Caravan Camping, Londa loopt als een volleerde toilet juffrouw gelijk met een doekje en geurtje de wc in als jij er iets hebt achtergelaten. Daarnaast valt op dat er veel   bijzondere voertuigen op deze camping staan.

Deze truck is van een Duits stel, die ons begroten met Moin, die komen dus uit Nrd Duitsland.


Deze groene truck is van twee ‘ diciplelen’ die het christelijke geloof willen brengen in Albanie. De beide mannen hebben een baard en sandalen, maar ook een bierbuik en korte broek. Bruno en Tom.


Deze Sloweense bus doet mij denken aan onze eigen ribbeltjesbus in ons schuurtje, wat kan het mooi worden als hij helemaal af is.

Alexander heeft op het dak van zijn huis een roofcamping gemaakt. Super gaaf. Prima ontvangst met heerlijke ijskoffie, alweer iets wat Anne nog nooit heeft gedronken(!), op een plekje in de schaduw. Deze mensen zijn super gastvrij en behandelen je als gast. Heel bijzonder. Het dorpje zelf is niet zo bijzonder, op een folkloristisch beeld na waar je goed kunt zien dat Griekenland op zo’n 30 km ligt.Omdat mijn haar wat te veel zon heeft gezien, ga ik eens kijken naar een kapper. Bij en hotel is een Frizerie, met behelpt van de receptioniste van het hotel wordt duidelijk wat ik graag wil. Dan overgeleverd aan de kapster. Uit de handelingen die ze doet heb ik er veel vertrouwen in. Wordt keurig gedaan en dat ’s avonds om half 10. Niks geen afspraak of reserveren, ze zijn open tot 23.00 uur dus het kan gelijk. Het bedrag voor dit experiment 10 euro.