Ik vertrek

In Spanje gaat het economisch niet goed. Daar zien we regelmatig de sporen van. Lege winkels en fabrieken, half afgebouwde vakantieprojecten en veel onroerend goed te koop. Dat biedt natuurlijk ook weer kansen voor mensen die we bijvoorbeeld kennen uit de prachtige serie ‘Ik vertrek’. Tegenover de camping waar we nu zitten is bijvoorbeeld een verlaten camping terrein pal aan het strand. Het moet wat opgeruimd worden en het sanitair gebouw is half gesloopt, maar daar is best weer wat van te maken. Er zijn zo’n zestig plaatsen en ook in de winter is dit een aantrekkelijk plekje. Een horeca tentje aan het strand met wat bier, ijs en ligstoelen. Kortom, een ideale stek voor ‘ik vertrek’.
Toch moeten wij er niet aan denken om hier in de zomer te zijn, en laten de investering graag aan een ander over. Adres en locatie is bij ons op te vragen . Er staan zo ontzettend veel huizen, hotels en appartementen langs de hele kust, dat het ’s zomers wel een chaos moet zijn. Toch weer een lichtpuntje voor de Spaanse economie en voor een ieder die ervan houdt om handdoek aan handdoek op het strand te liggen.

20140108-171944.jpg

20140108-172000.jpg

20140108-172006.jpg
Vandaag nog naar Denia geweest, een oud stadje aan zee. Helaas is de oude haven vervangen door een moderne jachthaven vol aluminium masten.