On the road

 

Turkije is een mooi land om door heen te reizen. Prima wegen, en dan niet alleen de snelwegen, want die hebben we al een tijdje achter ons gelaten. We rijden al drie dagen op de E80/D100, een doorgaande provinciale weg. Gelukkig vierbaans, zodat we mooi door kunnen rijden.

Turkije is een mooi land om door heen te reizen. Prima wegen, en dan niet alleen de snelwegen, want die hebben we al een tijdje achter ons gelaten. We rijden al drie dagen op d E80/D100, een doorgaande provinciale weg. Gelukkig vierbaans, zodat we mooi door kunnen rijden. Dat doen we met Bé en Margriet. Om de beurt voorop, met op zijn tijd koffie, lunch of waar we zin in hebben . Tegen zessen op zoek naar een veilige en prettige slaapplek.
Zo snorren we door een prachtig landschap van west naar oost. Vandaag regelmatig een bui en om ons heen sneeuw op de bergen. Maar ook bloesem van de fruitbomen.

En overal vriendelijke mensen. We staan nu op een parkeerplaats voor vrachtwagens, waar door een vriendelijke jongen ons de douches, wc’s en de WiFi is gewezen. We staan pal voor de deur, zodat we binnen in de bus kunnen internetten. Via whatsapp, Facebook en limoe.nl zijn we snel weer bij. Morgen richting Iraanse grens en daarna is het de vraag wanneer we weer berichten kunnen plaatsen. Wel kun je elke avond zien waar we zijn. Onze spot doet het over de wereld zonder internet. Click boven in het menu op: waar zijn we, en je weet het.

 

 

7 comments to “On the road”
 1. Leuk om jullie zo te volgen Netty. En al vlakbij Iran! Ik ben benieuwd naar het vervolg. Veel plezier en geniet!

 2. Hoi hoi,

  Wat fijn om te lezen dat jullie goed onderweg zijn, en ook Turkije goed te doen is, vriendelijke mensen en jullie kunnen genieten van het prachtige landschap!
  Ontzettend veel goeds en mooie belevenissen toegewenst verder!!

 3. Joehoeee , zie net dat jullie al in Iran zijn. Super dat het allemaal zo voorspoedig gaat. ?

 4. Tante Hinke ik kijken bekijken samen jullie foto’s. Mooie foto’s.
  Ik ben benieuwd naar de verhalen over Iran! Goede reis

 5. Hoi Netty, bedankt voor je lieve bericht. Wat ontzettend leuk om je zo te kunnen volgen, dat ga ik zeker doen. Goede reis! Groet, Rianne

Comments are closed.