On the road again

Vandaag 2 e kerstdag vertrokken voor een flink aantal dagen. Heerlijk om weer met onze camper op pad te zijn. Best druk onderweg. In België en Frankrijk aantal korte files, vooral bij de afslagen naar stedelijk gebied. Ook veel mensen op weg naar koopgenot. Wij moesten tanken dus van de weg af en zagen  prachtige naam van een elektronicawinkel met de naam Boulanger. Typisch gevalletje van Bakker uw slager!  Staan op camperplaats naast de kerk in Bapaume. Graadje of 6 hoven nul. Helaas doet de kachel het niet. Brrrr…  gelukkig hebben we een hulplijn en die heet Martijn. Hierdoor kon Anne het probleem fixen en zitten we er warmpjes bij. Kerstdiner van vier gangen. Nu nog restje wijn en morgen gezond weer op en rijden we nog meer naar het Zuiden.

2 comments to “On the road again”

Comments are closed.