L’ocean blue

Dat is de naam van onze camping, zo’n 200 meter over het strand rijden en je bent bij de poort. Prima ontvangst, zelfs in het Engels, en we willen graag een zonnige plek. Dat wordt gelijk geregeld. De camping is voor Marokkaanse begrippen prima. Sanitair is oud maar schoon en wordt ook overdag schoon gehouden. Wel hele mooie tegels en ouderwetse koperen kranen, wat wij nu ook weer mooi vinden. Langs de camping loopt een boulevard. Niet met terrassen, maar wel tegels en langs de zee,met af en toe een bankje. Prima plek om weer eens hard te lopen, dat lukt niet altijd als je in de bergen bent. Vanochtend wel. Anne in korte broek, wel vaak heen en weer lopen want zo lang is de natuurlijke ” loopband” nu ook weer niet.
Verder vooral lekker relaxen in de zon, wat boodschappen gehaald en lekker gekookt.
Hierbij wat sfeerfoto’s van de omgeving en de camping.