Daar zijn we weer

Het leek nog maar kort geleden dat we Limoe achter gelaten hadden in Malaga. Op 28 juni vlogen we alweer naar het zuiden van Spanje. Weer vroeg op om tijdig op Schiphol te zijn. Dat lukte prima. Alleen Transavia had een Britse club ingehuurd en die had geen goed vliegplan ingediend. Dat leverde twee uur vertraging op. Daarna wel een voorspoedige vlucht en in Malaga stond het busje van Marbenjo binnen vijf minuten voor onze neus. De administratieve afhandeling ging vlot en we konden vertrekken.

Traditiegetrouw eerst naar de Lidl in Torremolinos om de voorraden weer aan te vullen. Daarna naar de camper locatie op het strand van Malaga. Prachtig plekje en prachtig weer. We raken in gesprek met een Nederlander met een dubbellucht Mercedes camper. Hij woont al jaren in Spanje, meestal in zijn camper omdat zijn appartement dan verhuurd is. Zijn vrouw heeft ook een camper, maar die staat in Torremolinos. Hij heeft een goede tip voor onze versleten huishoudaccu’s. De Bricomart heeft ze in alle types te koop voor een goede prijs. Daar gaan we morgen naar kijken. Eerst nog even lekker vis eten bij het restaurant op de hoek. We ontdekken dat iets verderop aan het strand een openlucht filmavond zal zijn. Ze draaien Lalalaland in het Spaans nagesynchroniseerd en in het Spaans ondertiteld. Slaan we maar over.

Wel een mooi sfeertje. De volgende ochtend blijkt dat we inderdaad aan nieuwe accu’s toe zijn. In de loop van de nacht hield alles op. Na het hardlopen op naar de Bricomart. Wat een geweldige winkel. Alles, maar dan ook alles op klusgebied netjes en overzichtelijk gepresenteerd. Accu’s in alle soorten en maten. Voor honderd euro minder dan ik ze elders in Malaga had gezien, nemen we er twee mee. Installeren gaat snel, al moet ik wel het halve bed demonteren om er goed bij te kunnen. Buurman kijkt het belangstellend aan. Een andere buurman heeft wel belangstelling voor de oude accu’s. Die kent weer een Spanjaard die ze inzamelt en dan weet te slijten voor 7 euro per kilo. Er staat minstens voor tien kilo aan accu’s, dus een mooi handeltje voor de mannen en wij zijn het kwijt.

2 comments to “Daar zijn we weer”
  1. Hey lekker weer opstap…, we hadden net tegen elkaar gezegd dat we nodig naar jullie toe moeten. Hou je te goed. Intussen lekker genieten😀😀👍👍

Comments are closed.