Aan zee

IMG_0862.JPG

Vandaag een mooie rit van Hongarije naar de Kroatische kust. Eerst over lokale weggetjes naar de grens. Daar weer uitvoerig controle. Paspoorten, in de bus, achterdeuren open. Deze keer geen vragen naar het paspoort van de hond. Gelukkig maar, want dat ligt thuis. Bij de grensovergang van Roemenië naar Hongarije duurde het zoeken naar het paspoort van Kuifje voor de douaniers te lang. Rijden maar. Toen wist ik nog niet dat we het waarschijnlijk vergeten zijn, want het ligt namelijk nergens in de bus.
Aan de Kroatische kust zagen we gelijk een paar campers vrij aan het strand staan. Wij ertussen. Wild kamperen mag dus niet. Een stel Nederlanders deed dat wel een stukje verderop op een parkeerterrein bij de haven. Op zich een mooie plek, maar wij zijn een stukje doorgereden naar camping Igor en staan daar heerlijk op 15 meter van zee. Worden we vanavond in ieder geval niet door een koddebeier beboet of weggestuurd.