Op fietse

Daniel Lohuus fietst graag in Drenthe, maar daar regent het nu nonstop volgens de berichten die we doorkrijgen uit Nederland, dus togen wij op onze onvolprezen vouwfietsjes de Kroatische kust langs. Vlakbij camp Igor ligt een strandje waar ze kano’s verhuren. Helaas zijn het grote meerpersoons sitontop kano’s die veel wind vangen. De verhuurder is een jongen van zestien die volgens een waarnemer nog even moet uitslapen.
Iets verder zien we een oude wachttoren en een heleboel kleine strandjes. Deze kant van het dorp is duidelijk drukker met o.a. een aantal grotere campings, maar ook een mooie supermarkt en geldautomaat. Op de terugweg zien we nog een mooi kerkje gewijd aan St. Peter. Kuifje ligt de hele tijd lekker in zijn mandje achterop met de voorpoten op Netty’s tas en de boodschappen die we onderweg gedaan hebben.

DSC_7539.JPG

DSC_7542.JPG