Naar huis

Vanuit Polen reizen we eerst naar Magdeburg. Als we de camperplaats aan de Elbe bekijken op de app, realiseren we ons dat we hier twee jaar geleden ook geweest zijn als laatste halte van onze Iran reis. We weten dus dat het een mooi plekje is en gaan op pad. Alles gaat vlot, alleen een korte file bij Berlijn. Er is nog een mooi plekje voor ons aan de kade. Het strandterras is nog wat verder uitgebreid en we zitten er genoeglijk en eten er een van een befaamde broodjes hamburger. Ook genieten we van de live muziek. Een hele goede zangeres! Pieter komt nog een soortgenoot tegen, maar deze teckel ziet er niet uit. De eigenaresse knipt alleen de pootjes wat bij en laat de rest groeien.

DCIM/100MEDIA/DJI_0181.JPG


Na een nachtje aan de Elbe rijden we terug naar Kollum. Er zijn wat files, maar toch gaat het gesmeerd en zijn we eind van de middag terug. Hidde wacht ons op, hij is een uurtje eerder terug gekomen uit Spanje. We hebben in 4 weken ruim 6000 kilometer gereden en genoten van de reis.