Waldwinkel

Vandaag eindelijk onze paspoorten. Om kwart voor één stonden we in Scheveningen bij het kantoor van KES. Op dat moment kwam net een van de medewerkers aanrijden met de oogst van vandaag. Daar zaten gelukkig ook onze paspoorten met visa tussen. We konden aan onze reis beginnen. Met een lekker zonnetje door Den Haag, vlak langs mijn oude werkplek bij het IPO en over de Hollandse snelwegen naar het oosten. We staan nu op een weitje naast hotel Waldwinkel in Bramsche. Prachtige plek. Alleen is jammergenoeg onze schuifdeur stuk. Er is waarschijnlijk binnenin een stangetje versprongen. Met een schroevendraaier kan ik zorgen dat het ‘bekje’ in de juiste stand staat en de deur dicht kan. Helaas niet op slot. Dat kan natuurlijk wel met een sjorband. Zo kunnen we eerst weer rijden en ter zijner tijd een garage opzoeken. Volgens Martijn moet namelijk de deur er uit om bij het probleem te komen.

20130715-195712.jpg

One comment to “Waldwinkel”
  1. Na zoveel tegenslag in het begin kan het alleen maar beter. Geniet ze. Groeten Peter en Erica

Comments are closed.