Wie zijn we?

Netty Posthumus is een nuchtere noordeling met een warme belangstelling voor mensen. Ze maakt snel en makkelijk contact, waar ook ter wereld. In het dagelijks werk als zelfstandig organisatieadviseur is dat ook een handige eigenschap. Of het nu om werkloze jongeren die weer aan de bak moeten of laaggeletterden die willen leren lezen en schrijven, Netty krijgt ze in beweging door haar enthousiaste aanpak. Op reis is Netty altijd degene die fotogenieke mensen, locaties ziet en de ideeën heeft voor een filmpje of een pakkend verhaal schrijft.

Anne de Vries is een echte Fries. Creatief en handig met informatie, foto, film en tekst. In het dagelijks leven bestuursadviseur en woordvoerder van een gedeputeerde. Ook dan is het handig om informatie snel te kunnen vinden en interpreteren. De vertaling naar een bruikbare strategie is daarbij essentieel. Op reis is Anne van de routeplanning en het vormgeven van de ideeën van Netty.

Samen zijn we graag op reis. We zijn al op veel plaatsen in de wereld geweest, Noord-, midden- en Zuid-Amerika, Australië, Vietnam en zo’n beetje alle Europese landen. Veel gekampeerd met de kinderen in een tent, maar later een campertje gekocht. Eerst Huttebrum, een T3, geweldig busje met daktent. Sinds 2013 rijden we rond in Limoe, onze stoere gele Mercedes 609.