Groene hart

20130713-163555.jpg
Ons rondje Oostzee is vandaag begonnen met een bezoek aan het Singermuseum in Laren. Eén van onze favoriete musea met nu een mooie tentoonstelling van vroege Nederlandse impressionisten uit een particuliere verzameling. Mooie schilderijen van Breitner en Israels. En zoals de schilders van toen naar buiten gingen, hebben wij dat ook gedaan. Langs allerlei watertjes en wegopbrekingen naar het Groene Hart. Onderweg zagen we nog het Roland Holst College in Hilversum waar Eyso straks stage gaat lopen. Een indrukwekkend gebouw. Onze eerste overnachtingsplaats is een camperplaats op een boerenerf in Zevenhoven. Bovenop een veenpolderdijk waar weer een kanaaltje doorstroomt. Naast onze camper staat een ren met een kip en twee kuikens. De lijn van Kuifje maar wat korter. Verder is hier nog een stiltetuin bij de kerk en een Lourdesgrot. We hebben er wel eens verder om gereden.

Een reactie op “Groene hart”
  1. Volgens collega JK is het Singermuseum vooral bekend om de wereldberoemde collectie naaimachines. Haar moederhad ook een SINGER namelijk. Praat haar maar eens bij als jullie terug zijn.

Reacties zijn gesloten.