Vliegende Konrad

Vandaag rijden we richting de grens van Litouwen. Maar het weer is lekker en we hebben wel zin om even in het zonnetje te zitten. Een boerderij camping van 40 ha met een camping en ook huisjes. De eigenaar Konrad verplaatst zich op een scoot-mobiel.  Hij sprak redelijk Engels en hij vond alles goed. Kijk maar en zoek  zelf een plekje, geniet en als je iets nodig hebt bel me op mijn 06, ik ben altijd wel ergens hier. Prima wij gaan dat doen, we staan vlakbij een meertje en aan de overkant wat vakantiewoningen. Het is er best rustig, lang niet alles is bezet. Konrad is een scharrelaar, overal heeft heeft hij spullen opgekocht. Kerkramen, oude naaimachines, lantaarnpalen uit de tijd van Anton Pieck, hij kan alles wel gebruiken. We kunnen ook nog naar de sauna, er is een zwemplek en er liggen kano’s. Eigenlijk doen we niet zoveel, we zitten in de zon en lezen en dutten wat in het zonnetje. Wel gaan we nog een stuk lopen naar ene groter meer in de buurt. Helaas kom je niet heel dicht bij het water, maar het lopen was lekker. Veel bloemen in de berm, ook veel kleur. Als we aan de Gin-tonic zitten horen we opeens een geluid. Een helikopter wat is dat? Ja hoor er wordt naar ons gezwaaid en geroepen. Daar vliegt Konrad over ons heen. Parasailing samen met nog twee anderen vliegen ze over. Wij kennen wel de Flying Dutchman, maar hier hebben we Konrad the Flying Farmer. De reden waarom hij moeilijk loopt is misschien nu ook duidelijk geworden…. 

2 reacties op “Vliegende Konrad”
  1. Ik geniet van jullie verhalen en de mooie foto’s. Geniet nog maar veel en laat ons mee beleven.

Reacties zijn gesloten.