Lummelen in Loviste

Prachtig schiereiland Peljesac, hierdoor hoeven we niet door Bosnië- Herzegowina rijden maar varen we van Ploce naar Trpanj.

Mooi boottocht van een klein uurtje.


Op camping Lupis,helemaal aan te einde van het “eiland”, gaan we wat lummelen, meer is er ook niet te doen. Het schiereiland is verder heel toeristisch, maar zoals dat gaat met plaatsjes aan het eind van de wereld, duurt het net even langer voor de beschaving jouw bereikt. Gelukkig maar…


Het gouden uurtje in de morgen voor foto’s met mooi licht. We wandelen naar het dorpje. Er zijn een paar terrasjes, kleine supermarkt, en hier nog wel een postkantoor en een wijnproeverij, die pas ’s middags open gaat. Het blijft dus bij koffie.
‘ middags aan het strand.


Even het beeld  wegwerken dat wij altijd alleen maar onderweg zijn……

Impressie van Anne aquarel van Loviste.