Van Texel naar Terneuzen

Het paasweekend gaan we met Limoe naar Texel, naar camping Loodsmanduin. Dit keer slapen we niet in Limoe, maar samen met Eyso en Hidde in een Yurt om mijn 60e verjaardag te vieren.

We treffen het enorm met het weer. Het hele weekend volop zon en elke dag heerlijk naar het strand. Ook Pieter geniet daar met volle teugen. Heerlijk rennen over het enorme strand. Tot mijn grote verassing worden er ook nog cadeautjes voor mij bezorgd bij de Yurt. De eigenaresse brengt mij zondagmorgen twee flessen wijn en een kaart van Jaap en Dreja en een mooie muzikale kaart van Sijke, Popco, Anna-Jitske en Gerben. Van Netty krijg ik een prachtig cadeau, een hele mooie drone. Daar zijn we de rest van de dag zoet mee 😉 Hij maakt hele mooie opnames, super scherp en super stabiel. Hidde is er meer bedreven mee dan ik en weet al snel er van alles uit te halen. Dat hoop ik de komende vakantie ook te leren. We besluiten mijn verjaardag in strandpaviljoen Paal 9, terugkijkend op een mooi weekend. De yurt beviel prima. Je moet wennen aan koken op een houtkachel. Alles moet je veel meer plannen, maar dat ging prima.

Paasmaandag vertrekken we. Eerst naar Amsterdam om de jongens af te zetten bij de metrolijn, want we mogen vanwege de milieuzones Amsterdam niet meer in. Daarna door naar Terneuzen, waar we op een camperplaats het laatste plekje bezetten. Mooi aan de rand van het water bij een parkje. Veel nieuwsgierige Zeeuwen wandelen en fietsen er langs met de nek flink gedraaid om te kijken wat voor zwervers er nu weer staan. De meeste campers zijn van de tupperwarebrigade, alleen op beide hoeken staan mooie busjes 😉 De mensen in het andere busje wonen in Terneuzen, maar vonden het weer zo mooi dat ze nog een extra nachtje in hun eigen woonplaats gingen overnachten. Ook verder experimenteren met de drone.

4 reacties op “Van Texel naar Terneuzen”
    • tsja, gelukkig voldoen jullie niet aan het profiel van de meeste tupperwarebrigadecamperaars. Wij staan graag naast Hymkje.

  1. Weer een wonder zo’n drone, wat je al vanaf de grond gezien had, wordt nu bevestigd, maar dan van uit de lucht. Dat jullie een prachtig gezin zijn en dat het heel gezellig is.

    Echt handig zo’n ding 😉

Reacties zijn gesloten.