Van wereldreis naar Wad’n hûs

Op 10 april aanstaande zouden we op reis met onze Limoe. Maar liefst een half jaar hadden we vrij geregeld om onze versie van de zijderoute naar Centraal Azië en Mongolië te bereizen. Helaas gooit Corona nu flink roet in het eten. Alle grenzen zijn voorlopig dicht, dus reizen zit er voorlopig niet in. Het zou kunnen dat we begin juni op pad kunnen. Als dat kan, doen we een kortere reis en gaan dan niet naar Mongolië. Dat is het optimistische scenario. Het pessimistische is uitstel met een jaar. Op 10 april geldt in ieder geval de mop: ken je die van die twee wereldreizigers die naar Mongolië gingen? Juist, ze gingen niet ;(

Ondertussen is ons eigen vakantiehuis/bed&breakfast Wad’n hûs klaar. We zouden dit tijdens onze reis verhuren. We denken dat de verhuur van dit mooie huis straks wel op gang komt. Meer mensen zullen deze zomer toch wel in Nederland willen blijven en wat is er dan mooier dan het Waddengebied waar wij wonen. Het huis is te huur per week en als bed&breakfast per nacht. Voor meer info zie www.wadnhus.nl

2 reacties op “Van wereldreis naar Wad’n hûs”
  1. Supermooi Wad’nhûs! Dat gaat vast goed verhuurd worden!
    Ik hoop dat jullie ook zsm kunnen vertrekken. Jullie zijn er klaar voor, nu nog het einde van het virus zsm!

  2. Als er een deur dicht gaat ( jullie reis…..), gaat er vaak een andere weer open. Jullie kennende word het Wadnhus een groot succes! Prachtig gedaan en een hele duidelijke site! Knuffel van ons Bé en Magriet

Reacties zijn gesloten.