Yellow Roadtrip

Als je op reis gaat wil je ook graag zaken vastleggen om niet te vergeten. Nu was onze roadtrip geen spectaculaire en nieuwe omgeving. Dan is het leuk om jezelf een foto opdracht te geven. Dat klinkt misschien niet zo leuk opdracht maar dat is het wel hoor! Je kunt dan bijvoorbeeld een voorwerp meenemen die je overal fotografeert Bijvoorbeeld zoals in de film Le Fabuleux Destin d’Amelie Poulain, waar steeds een kabouter op allerlei plekken op de wereld zich laat fotograferen. Deze keer heb ik dat ook gedaan en in deze drie weken de kleur geel als uitgangspunt genomen. Je maakt dan veel foto’s met de kleur geel. Dat is heel anders kijken, en ik moet zeggen dat het leuk is om te doen. De kleur geel is wel een kleur die heel veel gebruikt wordt, vooral om regels te duiden bijvoorbeeld in het verkeer. Heb dan ook geprobeerd om vooral foto’s te maken die naast de kleur geel ook nog wat zeggen over waar je bent geweest.

Hierbij een collage van deze foto’s.

Een reactie op “Yellow Roadtrip”

Reacties zijn gesloten.