En route naar Parijs

In de herfstvakantie vinden we het altijd heerlijk om naar Parijs te gaan met de camper. Het is dan vaak nog wel lekker weer en als je geluk hebt kun je zelf nog wel in een T-shirtje op het terras zitten. Vorig jaar is het ons ook heel goed bevallen. De regels voor vervuilende diesels zijn erg streng. Dit betekent dat je alleen voor 06.00 uur ’s morgens over de periférie mag rijden. Uitzondering is het weekend dan mag je gewoon overal rijden. We vertrekken op 15 oktober omdat we nog nieuwe gasten krijgen in het huisje en die moet ook schoon. Onderweg maken we een tussenstop in België bij Tineke en Herwig. Wij hebben hen ontmoet in Albanië dit jaar. En dat was erg gezellig. Zij vinden het leuk dat we komen. Onze camper kan bij hen op het erf. Onderweg weer erg veel drukte, maar tegen zes uur zijn we er. Wat worden we geweldig ontvangen, met wijn, en bubbels en een heerlijk diner. Tineke is een sterren kok, en Herwig is een goed gastheer met een enorme koelkast vol bier. Vooral veel speciaal bieren. Anne is blij dat hij niet meer hoeft te rijden. We slapen laat en de volgende ochtend staat er alweer een top ontbijt voor ons klaar, we worden dik verwend. Heel lief allemaal. Na een goede routebeschrijving, zodat we binnendoor kunnen rijden, op naar Parijs. Op de camping (Camping Paris) wordt druk gebouwd, er komen steeds meer huisjes en carcabans te staan. We hopen maar dat er nog plek voor campers overblijven want het is wel en ideale locatie. We hebben dit keer fietsen mee, dus we gaan het zien of dat wat gaat lukken.

Een reactie op “En route naar Parijs”

Reacties zijn gesloten.