Weerzien in Zagora

De camping is zelf is niet écht top, maar de ligging is wel makkelijk. Als we op de camping staan, komen er twee mensen naar ons Toe. Wij kennen jullie! Jullie hebben bij ons op camping Moongarden gestaan. Netty kijkt nog eens goed en zegt: Ellen en Wim. Campinkje op de grens met Roemenië net in Slowakije. Heel fijn plekje, getipt door Dreja en Jaap. De beide Limburgers hadden in 2018 al een plan om alles te verkopen en een camper te bouwen. Dat hebben ze dus gedaan en sinds april 2023 rijden ze de wereld rond. Heel gezellig gekletst, en na het bezoek aan de garage komen we graag langs om de camper te bewonderen. Alles zelf gedaan, nou die mensen kunnen veel hoor! Om 10.00 uur afgesproken maar de tijd is hier niet belangrijk.

Netty gaat ondertussen maar even de hoofdstraat op en neer. Samen met Pieter. Dat scheelt wel met het benaderen van alle kooplui, Marokkanen hebben het niet zo op honden. Tegenover de garage zit ook een winkel, daar gaat Netty een sticker kopen voor de auto. Maar zo makkelijk kom je daar niet weg. Na meerdere kopjes thee, en afweren van kleden, kussens, ringen en beelden, verlaat Netty het pand met een sticker en twee kettingen. Nu wel afgedongen, ze moet er weer even inkomen. Bij Ellen en Wim lekker gezeten met patisserie van koekjes en thee. Foto gemaakt van ons vieren voor berichtje aan Dreja en Jaap. Ze herkennen hen gelijk en de groeten over en weer. Lieve mensen, en ook wel knap dat je alles verkoopt en alleen met wat in de camper past vertrekt. Nooit geen seconde spijt gehad. De tijd daar was prachtig en nu weer wat nieuws. Wie weet beginnen ze weer wat anders. Leuk om deze mensen weer te ontmoeten, op een hele andere plek, en vijf jaar later…..

2 reacties op “Weerzien in Zagora”

Reacties zijn gesloten.