Tholo, Bouquet-reeks en Blind Date

 We gaan nu weer naar een camping, wat er moet weer gewassen worden, ook wordt de camping beschreven als erg goed, familiecamping en veel service. Daar houden wij van en proberen dat zelf bij onze verhuur activiteiten ook te doen.  Net even iets meer dan de klant verwacht. Vriendelijke ontvangst en zoals mijn moeder al altijd zei: een glimlach kost niets. Mooie camping, veel beplanting en goed onderhouden. Helaas is er nog een verbouwing gaande, afwerken van het toiletgebouw. Geen lawaai trouwens. Daar staat ook de wasmachine. Tsja dat is nu jammer. Maar er is een oplossing wasserette, uit stadje verderop haalt en brengt de was. Brengt alleen niet op zondag terug, dus moeten we wel een extra nachtje blijven. Restaurantje op de camping en we laten het ons goed smaken. Paar Nederlanders op de camping, de dame zit te lezen in een bouquetreeks boekje. Ik vraag aan haar: En hebben ze elkaar al? Ze moet wel lachen en geeft aan dat de boekjes van tegenwoordig meer is dan en standaard verhaaltje. Nee, volgens deze Zeeuwse zitten er ook stomende sex scènes in. Nou zei ik dan moet ik er ook maar eens eentje lezen. Zij vertelde dat ze in de zorg werkte en dat ook deze boekjes als luisterboek beschikbaar zijn. In het verzorgingshuis, met de luidspreker op 10 zaten de oude dametjes te genieten van deze boekjes. Ze kon het dan niet laten even binnen te lopen en te vragen of de oudere dame zich een beetje vermaakte als de geluiden wel heel heftig op de gang te horen waren. Mooi zandstrand bij deze camping en het weer is behoorlijk warm. Het lopen en klimmen naar de watervallen slaan we over. Beetje niks doen de komende dagen. Strandwandeling, waar we een leuk barretje zien en even aansteken. Door het hete weer niet veel zin om te koken en er is nog en restaurantje vlakbij. Beetje optutten en hakjes aan we gaan er voor. Na terugkomst liggende er twee boekjes op tafel. Ik ben benieuwd…

Laatste dagen wat contact met Joost en Marijke. Marijke stuurde me een bericht via Insta. Zij volgt limoe camper en zij zijn in de buurt. Misschien leuk als we elkaar ergens ontmoeten op onze reis. Er zijn wel een aantal raakvlakken, beiden een gele Mercedes camper, en ook beiden met de camper naar Iran geweest en zij ook nog naar Centraal Azië, net voor COVID. Heel benieuwd of het klikt. We spreken af in Olympia, camping Diana. We reserveren twee plekjes voor de twee gele campers. De beheerder hoefde verder niks te weten, twee plekken naast elkaar voor de gele campers  is geregeld.  Op naar Olympia, de stad waar meer dan 3000 jaar geleden de Olympisch spelen haar oorsprong heeft. Ook nu nog elke vier jaar wordt hier in Olympia de Olympische vlam ontstoken met een grote ceremonie. Leuk kijken hoe deze date gaat uitpakken.