Eten en drinken

In een stad als Parijs is er overal wel de mogelijkheid om even iets te eten. Heerlijk versgebakken croissants of stokbrood. Ook kun je heerlijk (warm) lunchen de keuze is enorm. Afhankelijk waar je op dat moment bent, Arabisch, daghap of á la carte. We hebben overal lekker gegeten en gedronken. Niet altijd in een restaurant, soms ook wat gekocht op de markt, of bij een bakker en opgegeten op een bankje in een park of bij een mooi gebouw. Het weer was deze week ook prima. Alleen de dinsdag in de stromende regen gefietst naar Musée Louis Vuitton maar verder prima weer, met uitschieters naar ruim 20 graden. De lekkerste lunch en de leukste bediening, was toch in Georg, de 5e verdieping van Musée Pompidou. Prachtig uitzicht, heerlijk eten en goed gezelschap. Het leven in deze stad is voor ons wel wat duur, maar voor de mensen die Amsterdam gewend zijn is het wel vergelijkbaar. Dus ja zoals mijn moeder altijd al zei:“ Als je het niet kan of wil betalen, moet je lekker thuisblijven”. Nou dat doen wij zeker niet. Vive la vie!

2 reacties op “Eten en drinken”

Reacties zijn gesloten.