Strand en streetart

Wij worden eigenlijk altijd blij van de zee. Extra blij als we een Corniche treffen, een bochtige weg langs de kust. Eigenlijk nog weinig toeristische plaatsjes gezien, maar hier dus wel. Er zijn wegen verlegd, winkels gebouwd, super de luxe hotels en de surf school heet opeens Berber Surf shop. Tsja… we laten het snel achter ons, en hebben meer met de kleine dorpjes waar je nog vrij kunt kamperen, op de heuvel met zicht op zee, of bijna op het strand. We waren van plan door te rijden naar het weer is zo fijn, en we zien zoveel leuke plekjes dat we het plan het plan laten. Eerst maar even lunchen en vragen aan anderen die er ook staan of er vaak politie langs komt. Daar hebben wij dan ook niet veel zin in, als je opeens ’s avonds nog moet vertrekken. Beetje onduidelijk, de politie rijdt wel langs maar verder gebeurt er niet zo veel. Prachtig strand voor onze voeten. Heel kleurrijk gehuchtje met een mini winkel, een surfschool en een mini-moskee en een super breed strand, waar je ver kan lopen. Hier blijven we eerst maar even staan. Schitterend staan zo, als je aan het koken bent, kijk je over het strand uit, we zien de zon in de zee zakken en maken fijne wandelingen. In het gehucht zelf is niets te beleven, maar door de streetart toch ook wel weer de moeite waard. Sowieso is bewezen dat als je in een buurt woont waar kleur is, of waar iets te zien valt, kinderen blijere mensen zijn. In het gouden uurtje even yoghurt halen en een slag door het dorp om jullie mee te laten genieten van de kleuren.