Kaouki Beach

We reizen nu nog naar het Noordwesten. Net onder Essaouira ligt een surfersdorpje. Het toeval wil dat wij in 2015 samen met de kinderen en aanhang ook in Marokko waren. Toen heeft iedereen, behalve Netty, surf les gehad op dit strandje. Er is niet heel veranderd. Er zijn alleen wat mee restaurantjes bijgekomen. Je kunt in de haven staan naast het strand, maar we hebben wel behoefte aan een douche. We gaan staan op camping Kaouki beach, niet supermooi maar oké. Er is ook niet veel keuze verder. We staan naast een auto, een zogenaamd surfhotel. Hierin kun je dus logeren. Anne maakt wat foto’s en het is wel geniaal, dat als alles is ingevouwen, je een vrachtauto overhoudt. We gaan lekker langs het strand lopen en ’s avonds eten we een pizza. Een min of meer Italiaanse pizza. De zonsondergang is prachtig. Op het strand is een modefotograaf bezig om gebruik te maken van het mooie licht. Op het strand is er een keur aan paarden, quads en dromedarissen. De modellen moeten dus op het paard. Levert wel mooie plaatjes op, het gevoel is dan meer cowboys, dan Berbers.