Kunst en bier

Natuurljk is er meer te beleven in München, het is een wereldstad met alles erop en araan. Wij kiezen ervoor om eerst naar het Lembachhaus te gaan waar de Blaue Reiter hun plaats hebben. Eeg veel mooie schilderijen van Macke, Marc, Münter,Jawlensky, Kadinsky. Een plaatje zegt dan meer dan woorden.

POok in het metrostation weten we dat we op de goede weg zijn.


Omdat het ook wel heel lekker weer is, is die Englische Garten een goede place to be.  Ontstaan in 1789 als public park en met 3,7 vierkante kilometer groter dan Central Park in NY. Bij de Chinese toren is de grootste biertuin van München. Het is wat je kunt verwachten, veel bier, meisjes in kostuum en jongens in lederhose, ook veel vrijgezellenfeestjes te zien aan de toekomstige bruidegom als smurf, koning of een ander apenpakje.


Wat doe je dan in het park.” When jou visit Munich do als the Munichs do.”  Dus aan het bier met Pretzels en het lokale eten. Schweinehackse en zuurkool met een braadworst. Lekker rondkijken en genieten van de omgeving, de mensen en het mooie weer en natuurlijk elkaar.